Klub         ochrancov zelene


Websupport

Aktivity


Aj KOZEL v tom plával

04.05.2015 ( Ševčíková Dana )
[ Naspäť na zoznam článkov ]


V Senici sa 30.4.- 1.5.2015 konala symbolická rozlúčka s plavárňou. Plánuje sa totiž dlhodobá odstávka kvôli veľkej rekonštrukcii. Pri tejto príležitosti sa konala 24 hodinová štafeta v plávaní, ktorej sa zúčastnil aj KOZEL.

Akciu sme poňali po svojom. Rozhodli sme sa zadovážiť si retro – plavky, nech je trochu zábava.  Zdá sa, že to vyšlo! Našim predpolnočným plaveckým nástupom sme sa zabavili nielen my, ale úsmev na tvári sme vyčarili i statočným a vytrvalým plavčíkom, všetkým prítomným na plavárni i ostatným, ktorí až na druhý deň zahliadli fotografie našich siedmych očarujúcich plavcov a plavkýň na internete.  Naše združenie získalo dokonca cenu podujatia za Najlepšie plavky. Tešíme sa, že sme Seničanov trošku pobavili. Ja osobne si veľmi cením, že s týmto našim spolkom dokážeme riešiť vážne veci, že vieme ťahať za jeden koniec  a keď je príležitosť, dokážeme sa spoločne aj baviť.

A aby sa na akciu v „kozlovských" kruhoch len tak ľahko nepozabudlo, ukladám sem, do fotogalérie, pár fotiek stiahnutých zo stránok Mesta Senica. Tie naše nám príliš nevyšli, tak týmto ďakujeme za fotodokumentáciu. Ďakujeme aj organizátorovi Jaroslavovi Fodorovi, za originálny nápad  a realizáciu  plaveckej štafety. Nám sa to páčilo.

Fotogalériu zobrazíte kliknutím na obrázok v článku

Ostatné fotografie z akcie nájdete na FB tu:


Meno  
Heslo
(C) Klub ochrancov zelene