Klub         ochrancov zelene


Websupport

Aktivity


Valentínsky bozkávací maratón pod morušou

09.02.2015
[ Naspäť na zoznam článkov ]


Podpor pusou senickú Morušu bielu.

Valentínsky bozkávajúci maratón pod slovenským stromom roka.

Seničania, Záhoráci, Valentín sa blíži. Neviete, kde ho osláviť so svojou polovičkou? Máme pre vás tip. Príďte 14.2.2015 v čase od 14:00 do 16:00 pod senickú Morušu bielu, ktorá stojí na Robotníckej ulici a zapojte sa do bozkávajúceho maratónu pod týmto približne 200-ročným stromom.

Pýtate sa prečo? Nie je síce prvý máj a moruša nie je čerešňa, no pobozkať svoju polovičku pod stromom má vždy svoje čaro. Ak v prvý májový deň, prečo nie na Valentína? Senická Moruša biela, je navyše Stromom roka 2014 na Slovensku a zároveň kandiduje na Európsky strom roka 2015. Ideálnejšie miesto na valentínsku pusu preto nenájdete. Svojou pusou navyše podporíte morušin boj v ankete o Európsky strom roka, ktorý prebieha na stránkach www.treeoftheyear.org.


Organizátori valentínskej puse pod morušou navyše jednotlivé páry odmenia. "Všetkých bozkávajúcich nafotíme a ľudia rozhodnú, ktorý pár je najkrajší. Ten potom dostane od nás profesionálne nafotenie svojho rande,“ hovorí Milan Ondruš, jeden z realizátorov kampane za senickú morušu.

Tak, Seničania, poďme do toho. Príďte 14.2.2015 od 14:00 – 16:00 pod senickú morušu a pobozkajte sa. Nič za to nedáte. Podporíte strom, budete mať spolu peknú fotku a navyše môžete vyhrať profesionálne nafotenie vášho rande podľa vášho výberu v hodnote 100 eur.

Autor: TV Region

 


Meno  
Heslo
(C) Klub ochrancov zelene