Klub         ochrancov zelene


Websupport

Aktivity


Strom Senice 2013

07.05.2013 ( Ševčíková Dana )
[ Naspäť na zoznam článkov ]


Práve teraz máte príležitosť upozorniť na strom v Senici, ktorý sa Vám páči, alebo Vám prirástol k srdcu. Možno, že mnohí v uponáhľanej dobe ani nepostrehli, že chodia okolo krásneho, alebo nevšedným príbehom zaujímavého stromu. Alebo možno poznáte strom, ktorý má z nejakého dôvodu osobitný význam práve pre Vás. Dajte vedieť všetkým, že Vám na niektorom zo senických stromov záleží. Zapojte sa do ankety Strom Senice 2013, ktorej spoluvyhlasovateľom je aj naše združenie.

Návrhy na strom Senice môžu občania podávať do 20. mája e-mailom na adresu viera.baroskova@senica.sk alebo vhodením listu do schránky na prízemí Mestského úradu. Všetky návrhy treba označiť názvom Strom Senice. Každá nominácia musí obsahovať fotografiu stromu (na požiadanie urobí redakcia), lokalitu, kde rastie a pár slov o tom, prečo by mal byť konkrétny strom zaradený do ankety. Organizátori ankety si vyhradzujú právo vybrať nominované stromy do záverečného hlasovania. Nominácie redakcia Naša Senica zverejní v májovom vydaní a hlasovať sa bude v júni na oficiálnej webovej stránke mesta a na facebooku.

V tomto roku prebieha už štvrtý ročník ankety Strom Senice. Víťazný strom získava status miestne chráneného stromu (resp. skupiny stromov). Tu sú víťazi z predchádzajúcich troch ročníkov:

    

   2010 – Moruša na Robotníckej ulici                   2011 – Lipa pri kúpalisku    

                  

                  

                                     2012 – Čerešňová aleja za IBV Juh

 

Oficiálnu správu k ankete nájdete tu: www.senica.sk


Meno  
Heslo
(C) Klub ochrancov zelene